Bekijk
Werk
Alfred
Showreel

Wij zijn Alfred

Het leukste bureau van Nederland

Bij Alfred houden we van reclame. En dat voel je als je binnenkomt. Er werken hier mensen die reclame niet alleen zien als werk. We gaan vaak net even wat verder. En lopen net even iets harder. Alles voor het allerbeste werk.

Ideeën zijn ons belangrijkste product. En die kunnen overal vandaan komen. Daarom hebben we bij Alfred een platte organisatiestructuur, die zorgt voor een gelijkwaardige en open sfeer waarin ideeën vrij kunnen stromen.

Ook willen we bij Alfred een omgeving creëren waarin mensen zichzelf kunnen zijn. We omarmen de kracht van diversiteit en authenticiteit. En we moedigen iedereen aan om zijn of haar stem te laten horen.

We geloven dat investeren in de groei van onze mensen essentieel is voor het maken van het beste werk. Daarom krijg je bij Alfred altijd alle ruimte en ondersteuning om je talenten te ontplooien en jezelf voortdurend te verbeteren.

Maar er is meer dan werk alleen. Ook het onderdeel 'play hard' nemen we serieus. We hechten veel waarde aan een omgeving waarin er ruimte is voor gezelligheid. Samen sporten of een feest vieren, horen daar zeker bij.

Klinkt dit als jouw ideale werkplek? Kijk dan ook onder 'jobs' of er een baan voor jou bij zit.

Werken bij Alfred?