JUMBO | Alles voor een geweldige kerst!

Sven, Max en de familie in een meeslepende mini-musical

Als er één dag in het jaar is dat alles geweldig moet zijn, is het Kerst. Omdat het misschien wel het enige moment is waarop we als familie allemaal samen komen. Dit jaar komt alles in Jumbo’s Kerstcampagne op een grootse manier samen. Optimistisch, vrolijk en positief zoals we de laatste jaren van Jumbo gewend zijn. En meer dan ooit meeslepend, in een mini-musical.

Natuurlijk viert de hele Jumbo familie samen het kerstdiner: Frank, Maike en de kinderen maar ook opa en oma. In de voorbereidende reis van en naar de Jumbo komt Frank heel veel oude bekenden tegen. Heel veel Jumbo medewerkers figuren in het straatbeeld en wie goed oplet ziet schaatsers Sven Kramer, Kjeld Nuis en Carlijn Achtereekte, wielrenners Steven Kruijswijk, Dylan Groenewegen en Robert Gesink maar ook familievrienden als Jeroen van der Boom en Roy Donders. Als de familie dan eindelijk aan tafel zit, is Frank helaas één ding vergeten. Gelukkig is er ook een huisvriend die altijd wel raad weet met champagne… Geen enkele reden voor stress dus: Jumbo heeft dit jaar echt Alles voor een geweldige kerst.

Online bewijst Jumbo ‘Alles voor een geweldige Kerst’ in dezelfde blije sfeer met tientallen video’s, getarget op drie verschillende doelgroepen, vanuit duidelijk verschillende behoeften: Kookliefhebbers, Gemakzoekers en Voordeelzoekers. Kookliefhebbers zien hoe ze culinair de show kunnen stelen met een sappige porchetta met knapperige korst, terwijl Gemakzoekers zo aan tafel kunnen met de kant-en-klare stracciatella ijstaart of verse ragout.